Ny gunstig salgsmulighed for mikroforlag og selvudgivere

Opfølgning på Indie Books med bogkortet
Fra marts 2015 bliver det muligt for underskoven af mikroforlag og selvudgivere at komme på hylderne hos Arnold Busck. Det har det også været førhen, f.eks. i form af en kommissionsaftale med de enkelte butikker. Nu formaliseres metoden ved hjælp af et såkaldt bogkort, som repræsenterer den fysiske bog i butikken. Kunden bruger kortet, der trykkes i farver og er lavet af stift karton, til at orientere sig om produktet. Man kan naturligvis ikke bladre i bogen, og som kunde må man også vente på at få sin vare i hånden, da den først skal bestilles hjem. Men et bogkort udbreder kendskabet til den “smalle” udgivelse og forhåbentlig også salget af den.

Læs mere her om det interessante tiltag. Det er en positiv udvikling for alle, der allerede har eller påtænker at udgive egne værker uden om de store forlag. I første omgang er bogkortet til papirbøger samt e-bogs-versionerne af disse.

Bogkortet er blevet til ved et samarbejde mellem forfatternetværket NewPub, Dansk Forfatterforening og Arnold Busck.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s