Lidt om Marianne

Jeg er født i 1970 og opvokset i det smukke, stejle og skovfyldte Bredballe ved Vejle.

Jeg er prosaist og har også prøvet kræfter med dramatik. Jeg skriver for børn og voksne, også faglitteratur, tekniske vejledninger og lejlighedssange. Lyrik er ikke lige mig.

Efter studentereksamen flyttede jeg til København og for at læse til civilingeniør. Som studerende skrev jeg blandt andet føljetoner til studenterblade. Her oplevede jeg første gang en læser, der sad med min historie foran sig og grinte højlydt af en episode af den – og fortalte mig, hvad han netop syntes, der var så grinagtigt. Det var da skøn feedback! Jeg dimiterede fra Danmarks tekniske Universitet i 1994.

Efter at have arbejdet som forskningsassistent søgte jeg ind på Forfatterskolen med en håndfuld noveller og novelleuddrag. Til den nervepirrende optagelsessamtale var gik spørgsmålene blandt andet på, hvor jeg fik mine replikker fra (øøøh) og mere nærgående om mine hidtige valg i livet. Jeg blev optaget og havde to spændende og lærerige år i den råkolde kælder i Strandgade fra 1995 til 1997. Det første år ved Poul Borum ved roret.

Jeg har været med til at udgive og redigere flere bøger på Forlaget Natskyggen, undervist i skriveteknik hos LOF Vordingborg og været økonomiansvarlig for antologien Kys nr. Jeg er aktiv i NewPub Vordingborg, der er en gruppe for lokale selvudgivere.

I 2009 flyttede min mand og jeg til Møn. Her bor vi tæt på Østersøen i et 150 år gammelt nedlagt landbrug omgivet af marker.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s