Læs uddrag af Vildveje

Preview via Amazon.com

Tryk på dette link til Vildvejes side for at blive sendt direkte til Amazon.com. Teksten kan læses i en almindelig browser.

Fra Vildveje

Hylsteret med diamanterne burde endnu befinde sig i mavesækken. Der var tale om et simpelt snit, hvis man vel og mærke kendte en smule til anatomi. Musklerne på Enriques overkrop vidnede om hans passion for at løfte vægte. Nikita kyssede flygtigt det stramme maveskind, inden hun tegnede en tynd, præcis streg med skalpellen. Derefter fik hun besked på at lægge kniven roligt fra sig, hvorefter Ulven omhyggeligt gemte den væk.

Fra Lover man

Hendes små, kuglerunde bryster gyngede smukt i takt til bevægelserne, og da hun nåede til skridtet, skilte hun mine ben yderligere fra hinanden med en bestemt mine, der afslørede, at sådan skulle dét være. Derpå masserede hun mine nederste læber og alt, hvad der var indenfor på samme grundige måde. Fast, blidt og med en kyndighed, jeg sjældent har oplevet hos en fyr. Jeg lukkede øjnene og ventede nu bare på, at det blev brysternes tur. Det blev det snart.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s