Ugens karriere: interview i Ingeniøren

Kvik-link: Læs interviewet her.

Teknisk nørd kontra forfatter
Weekendavisens sommerserie 2014 handler om danske forfatteres (ofte økonomisk nødvendige) job ved siden af skivegerningen. I udgave 30 fra den 25. juli skriver Mikkel Birkegaard om at være både skønlitterær forfatter og edb-assistent (datamatiker) og ikke mindst omverdenens reaktioner på blandingen. Undren er ordet der går igen. Det er netop det ord, jeg som civilingeniør kan nikke genkendende til. Det er da noget helt andet. Dog trækkes der på samme kreative hammel, når den tekniske nørd er i sving på arbejdspladsen, som Mikkel Birkegaard fint beskriver det.

Balance mellem to fag og verdener
Jeg er ikke programmør, hvor jeg opbygger selvstændige universer under stringente regler. Men jeg tænker ligeledes, at min erfaring fra ingeniørfaget og jobbene kan bruges, når der skal laves plot og holdes styr på f.eks. sidehistorier. Og jeg ved, at min interesse, indsigt og erfaring med sprog har gavnet mangen kollega, der netop valgte ingeniørfaget, fordi det der med at udtrykke sig skriftligt ikke var vedkommendes stærke side.

Ugens karriere – nu med erotiske noveller
Min blanding af det “hårde” og “bløde” har affødt et interview i Ingeniøren, der også kan læses på nettet. Ingeniøren kører serien De alternative, som belyser den ikke overraskende mangfoldighed blandt de mange tusinde uddannede ingeniører. Så kom der også “sex” i Ingeniørens spalter denne sommer. Endda hele to gange, hvor herligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s