Eksklusiv litterær salon på Fuglsang Herregård

Multikultur og maskerade på Fuglsang Herregård
Den 1.-2. marts afholdes et multikulturelt event på den smukke Fuglsang Herregård på Lolland. Alle er velkommen. Der tages entre, se nedenfor.
Omdrejningspunktet er et sprudlende maskebal lørdag aften, der indledes med tøndeslagning og en festmiddag. Om eftermiddagen står programmet på undervisning i argentinsk tango for både begyndere og øvede. Danselærer Ulla Olsen står for denne del af eventen.

Dans og litteratur i fornemme omgivelser

Dans og litteratur i fornemme omgivelser

Oplæsning og salon
Herregårdsbiblioteket danner rammer for de to litterære saloner, jeg afholder lørdag den 1. marts. Her er højt til loftet, udstoppede fugle, digre værker med læderryg og udsigt over haveanlægget. Temaerne vil være fest, maskering og leg med roller. Jeg ser især frem til den sene, hvor gæsterne er i det store skrud. Her læser jeg op af egne tekster, blandt andet fra Vildveje.

baggrundsmaske

Program og priser
Man kan ikke tilmelde sig de litterære saloner separat. Men der er mulighed for at deltage i udvalgte dele af arrangementet eller at overnatte på stedet.
F.eks. koster eftermiddagen inklusiv begynderworkshop og jazzkoncert 300 kr og selve maskeballet 120 kr. Tilmelding og det fulde program her.

Presseomtale
Både Lolland Falsters Fritidsnyt og Lollands-Posten har bragt omtale af eventen i uge 8.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s