Status på udgivelsesfronten

Et strejf af vanvid i proces

Min første soloudgivelse i form af en papirbog ser ud til at blive klar til salg midt i november 2018. E-bogen kommer lidt senere, begge via selvudigverforlaget BoD.

Den fysiske bog bliver mulig at købe på internettet på de mest almindelige portaler samt hos din lokale boghandler, som bestiller den hjem til dig.

Forside Et strejf af vanvid

Bogen er en paperback på ca. 250 sider. Her ses forsiden, der er blevet til i samarbejde med grafikeren på BooksOnDemand på basis af mit eget foto og oplæg.

I skrivende stund er bogen linet op til prøvetryk, og produktionen foregår i Tyskland. Jeg er naturligvis meget spændt på at få første eksemplar i hånden. Af erfaring ved jeg, at der kan ske lidt af hvert, når trykkeriet har været inde over første gang.

 

 

Gratis noveller

Der ligger p.t. to historier, der kan hentes her på siden. De er i pdf-format. God fornøjelse.

Ny udgave af Vildveje

Min erotiske novellesamling fra 2013, hvoraf flere af historierne stammer tilbage fra antologien KYS nr. fra 2006, har fået et mindre brush-up. Den udgives nu også via BoD og har fået ny pris. BoD er i gang med at udvide deres netboghandel med e-bøger, indtil videre kan den findes på de øvrige platforme, f.eks. arnoldbusck.dk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s