Novellesamling i 2018

Jeg har forårsglad indgået aftale med Books on Demand (BoD) om udgivelse af en novellesamling. Udgivelsen vil ske omkring den første bogfestival i Vordingborg lørdag den 3. november 2018, der arrangeres af Vordingborg Bibliotek og den lokale NewPub-gruppe.

Begge dele er spændende projekter, og selve indholdet af samlingen har taget form. Temaet er parløb, kærlighed og forunderlige konstellationer. Bogen var oprindelig planlagt til den netop overståede festival for kærlighedslitteratur, Kær-Litt, der foregik på Fuglsang Herregård på Lolland. Hurra for driftige forfattere og iværksættere her sydpå.

Dagens skriveinspiration og -temaer

  • At vide, når man fandt slutningen på en længere historie, fordi der dukkede en elegant ringforbindelse op
  • Mentale besøg i København: Mit gamle gårdmiljø på Vesterbro, Tivoli ved vintertide, Østerbro, en lille butik (hvor jeg gav en hånd i 1995), Brønshøj (hvor min mor voksede op), IT-universitetet på Amager (!)
foto af Marianne Lapp

Energi – endnu en inspiration

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s