Vildveje en del af Indie Books

Vildveje i indiekampagne hos A. Busck

Sensommer – Indian summer – tid til at fordybe sig i bøger fra mikroforlag og selvudgivere, både papirbøger og e-bøger. Kampagnen lanceres med mottoet “Mere mellem linjerne” og løber fra 2. september og ti uger frem.

Indie hva’ for noget?

Det er dog ikke årstiden, som har lagt navn til initiativet mellem NewPub og boghandlerkæden A. Busck. “Indie” bruges på engelsk og amerikansk som forkortelse for “independent”, dvs. uafhængig.  Samtlige bøger, som ekstraordinært stilles i laden på Købmagergade i København og promoveres på A. Busck’s webshop, har det til fælles, at de ikke er udgivet via etablerede forlag.

Læs mere om kampagnen her.

Slagtilbud?

Vildveje er desværre ikke på tilbud i denne omgang. Prisen er den samme hos gopubli.sh som hos A. Busck. Kampagnens formål er at udbrede den måske oversete og smalle litteratur og afdække underskoven af forfattere, som det litterære landskab byder på.

Lokalisér Vildveje hos A. Busck

E-bøgerne er ordnet efter forlag her.
Scroll lidt ned. Vildveje står under “Forlaget gopubli.sh ApS”.
Da Vildveje ikke findes som papirbog, kan den ikke købes i en fysisk butik.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s